2012. május 19., szombat

2012.05.21 OTP

 Az alábbi charton azonos színekkel jelöltem a csütörtökön készített pénteki előrejelzés szintjeit. A piros szintet áttörve a célár a kék vonal szintje lett volna, ami viszont már nem fért rá a grafikonra.
Természetesen az ellentétes irányú szinteknél SL elhelyezésével.
Stratégiám mechanikus követésével - minden napon belüli megfontolás elvetésével -, az alábbi eredményt adja 05.18. péntekre:


Érdekesen alakult a pénteki nap. Kicsit sajnálom, hogy nem jött le értem a 3125-ös szintig. ennél többet viszont nem tudok vállalni a piac élő követése nélkül, megbízást nyitás előtt beadva. Annak eddigi tapasztalataim szerint igen kicsi az esélye -bár nem elhanyagolható -, hogy a szélsőséget jelentő kék vonalig elmenjen az árfolyam. Ha viszont ez megtörténik, akkor rövid távon (egy-két nap, vagy preferáltan még napon belül) hozamot várok. Miképpen ugye csütörtökön történt.

Arra számítok, hogy hétfőn a 3660/70 erős szint lesz!Ha alatta nyit, de még a piros pont szintje fölött, az ugyan a senki földje, de a szint megközelítésekor, még reggeli időszakban shortra jó a papír.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése